Workshop Dotten

Docent: Paja van Dyck

Het spreekt zoveel mensen aan :

  • Creatief bezig zijn met kleur
  • Je hoofd even leegmaken in relax mode
  • Jezelf verliezen in elk stipje

Tijdens deze workshop krijg je de basistechnieken van het dotten aangeleerd. Getracht wordt een stevige fundering te leggen zodat je thuis kan verder evolueren en je eigen stijl ontwikkelen. Eerst oefenen we op verschillende ondergronden. Je kiest voor 1 werkstuk dat je helemaal gaat dotten. Dat kan een steen, een theelicht of canvas zijn.

Een heleboel zaken komen aan bod : de juiste consistentie van de verf, tools om te dotten (heel veel heb je zelf gewoon thuis), magic drops, aflakken,….. Tijdens de workshop is er ook aandacht voor werken met mallen en het gieten ervan. Je gaat naar huis met heel veel tips en tricks!

We proberen ons werkstuk af te werken tijdens de duur van de workshop, lukt dat niet krijg je verf mee naar huis om het verder af te werken.

Tijdens de workshop wordt er gewerkt met ENOT verf, de perfecte verf om mee te dotten.

Na de workshop kunnen er ook stenen, verf en gereedschappen aangekocht worden voor degene die gebeten zijn door de dot-microbe.

De workshop gaat door in het atelier van ‘t Gelukske, Lievevrouwestraat 7-9 te 2520 Ranst.

Prijs : 70 euro (inbegrepen 1 steen (zelf uit te kiezen), verf, hout, canvas, les, verf om thuis verder af te werken, gebruik materialen)

Iedereen zorgt voor zijn eigen lunchpakket, wij zorgen voor koffie, thee en wat lekkers.

Vergeet zeker geen schort mee te brengen en natuurlijk een goede bril (-;

De workshop gaat enkel door als we de toestemming krijgen in verband met de Coronamaatregelen. Ook gaat hij enkel door bij voldoende inschrijvingen. De inschrijving is enkel geldig bij betaling van de workshop! Na inschrijving krijg je een email met verdere info.

De workshop richt zich op iedereen vanaf 12 jaar, geen voorkennis vereist. Wel heel veel goesting!

ANDERE ONS11 WORKSHOPS

    Deze site wordt beschermd door reCAPTCHA en het Google Privacybeleid en Servicevoorwaarden zijn van toepassing