Versieren met oorbellen

Gastdocente: Anouk Jasperse

Schitter, glitter en bling-bling. Dat is helemaal jouw ding. Je hebt sieraden bij de vleet. Voor casual of sjiek gekleed. Maar je kan ons nog meer vertellen: 't is niet compleet zonder oorbellen!

Maak je eigen, verwisselbare oorbellen… Hoe gaaf is dat? Deze workshop leer je werken met een compleet nieuw soort mandrel. Het vraagt om een beetje oefening en handigheid, maar dat gaat Anouk je allemaal leren! Ook ga je werken met de allernieuwste holografische “unicorn” glitter! Er zijn ontelbare kleuren, allemaal met verschillende effecten, ook afhankelijk van de kleur van de ondergrond.

Als kers op de taart, leer je een nieuw soort murrini maken die Anouk heel veel in haar werk gebruikt, een platte bloem in knalroze met wit. Deze kun je vervolgens ook verwerken in je oorbellen.

En het mooiste is dat je met deze workshop één setje (verzilverde of vergulde) oorbellen én twee mandrellen erbij krijgt! Geef bij je inschrijving de gewenste kleur oorbellen aan (goud, rosé-goud of zilver) en of je nog meer mandrellen/oorbellen wilt bestellen, dan kunnen we daar rekening mee houden.

Data:

  • Zaterdag 2 juni van 10u tot 16 u     of
  • Zondag 3 juni van 10u tot 16u

Plaats: Atelier ONS11, Jan Van Beersstraat 4 te 2018 Antwerpen

Prijs: 150 euro (alle materiaal inbegrepen plus 2 speciale mandrels en een paar verwisselbare oorbellen dit twv 25 euro). Inschrijven via ons11@skynet.be

Vergeet je lunchpakket niet (-;, wij zorgen voor een snoepje, soepje, drankje,….