UNIEKE RINGEN MET ANOUK!

In twee dagdelen kan je de mooie unieke ringen van Anouk Jasperse leren maken.

Ze vertelt jullie al haar geheimen om te toveren met zilverglas;  ze wordt niet voor niets de “Koningin van Het Zilverglas genoemd (-;

We zijn heel blij dat Anouk deze workshop komt geven bij ONS11!

De workshop bestaat uit twee delen, maar je mag gerust enkel kiezen voor 1 dagdeel. Beide dagdelen hebben plaats op 1 dag zodat je je ook kan inschrijven voor beide dagdelen.

Dagdeel 1 :  Werken met zilverglas, diochroic en zirconia’s

Met deze workshop krijg je alle informatie om zelf prachtige, unieke ringen te maken. In dit dagdeel ga je aan de slag met zilverglas, dichroic en zirconia's. Je zult leren hoe je zilverglas zo kunt bewerken dat het lijkt alsof je een echte zoetwaterparel hebt gemaakt (mat en kleurrijk) en dat je met dichroic echt top "bling bling" in een kraal krijgt. Daarnaast krijg je een (blanco) ring mee, waar je later thuis je kleine kunstwerkjes in kunt vastzetten. Draagbare kunst!

Data :

  • Zaterdag 22 april van 10u tot 13u
  • Zaterdag 24 juni van 10u tot 13u

Prijs : 85 euro (inbegrepen 1 blanco ring, alle materialen en zilverglas)

Dagdeel 2: werken met zilverglas, implosies en zilverdraad

Met deze workshop krijg je alle informatie om zelf prachtige, unieke ringen te maken. In dit dagdeel ga je aan de slag met zilverglas, implosies en zilverdraad. Dit betekent dat je zonder mandrel kralen gaat maken. Spannend! Daarnaast krijg je een (blanco) ring mee, waar je later thuis je kleine kunstwerkjes in kunt vastzetten. Deze workshop is geschikt voor gemiddeld tot gevorderd niveau.

Data :

  • Zaterdag 22 april van 14 u tot 17 u
  • Zaterdag 24 juni van 14u tot 17u

Prijs : 85 euro (inbegrepen 1 blanco ring, alle materialen en zilverglas)

Deze workshop heeft plaats in het atelier van ONS11

Jan Van Beersstraat 4 te 2018 Antwerpen Zuid

Meer info en inschrijven via : ons11@skynet.be